is toegevoegd aan je winkelwandje.
VEGANISTISCHE EN EIWITRIJKE POP TARTS MET CHOCOLADESMAAK
VEGANISTISCHE EN EIWITRIJKE POP TARTS MET CHOCOLADESMAAK
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
Meng in een kom de twee soorten bloem en het veganistische eiwitpoeder met de kokosbloesemsuiker, cacaopoeder, kaneel, vanille-extract en bakpoeder. Roer vervolgens de gesmolten kokosolie en kokosmelk erdoorheen en kneed alles tot je een glad deeg hebt. Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkoppervlak en steek hier gelijke vormen uit.
Vul één helft met de pindakaas (zie afbeelding), bedek die met de andere helft en leg het geheel op de bakplaat. Bak de pop tarts 8 tot 12 minuten tot ze goudbruin zijn en laat ze dan volledig afkoelen. Geniet ervan! 😃
Maria Da Silva
- 100 g speltmeel
- 50 g Alpha Foods Vegan Protein Chocolate (ook verkrijgbaar op Bol.com & Amazon)
- 40 g amandelmeel
- 30 g kokosbloesemsuiker
- 15 g cacaopoeder
- 1 el kaneel
- 1 tl vanille-extract
- 1 tl bakpoeder
- 20 ml gesmolten kokosolie
- 50 ml kokosmelk
- 2 el pindakaas