SWEET & SALTY: EIWITRIJKE PRETZELS MET CHOCOLADESMAAK

SWEET & SALTY: EIWITRIJKE PRETZELS MET CHOCOLADESMAAK

Sweet and salty – net als de combinatie van pretzels en de chocoladesmaak – is een waar feestvoor je smaakpapillen. Vandaag laat Lena je zien hoe je in een mum van tijd van je eigen eiwitrepenveel meer dan een guilty pleasure maakt. Check this: geen geraffineerde suikers, verse natuurlijkevoedingsmiddelen en ongeveer 13 g veganistisch eiwit per portie.

 

     

    Bereiding:

    Doe eerst de dadels, pretzels, cacao, amandelpasta, amandelmelk, het amandelmeel, het chocolade-eiwitpoeder en de ahornsiroop in een krachtige blender en meng dit tot een kleverigmengsel.

    Giet dit mengsel in een bakvorm en druk het stevig aan.

    Doe vervolgens alle ingrediënten voor de chocoladelaag in de blender en meng die tot eenromig geheel. Giet vervolgens het chocolademengsel in de bakvorm en werk dit af met een paarknapperige stukjes pretzel. Leg 30-40 minuten in de vriezer en ... enjoy

    Biologisch beschikbare eiwitten, plantaardige formules
    Vegan Protein van Alpha Foods
     

     Pretzel_3

    Delen:

    Bereidingstijd
    10 minuten plus 30 minuten afkoeltijd

    Porties
    4 porties.

    Categorie
    recept
    Kenmerken
    Vegan

    Ingrediënten
    • 40 g Alpha Foods Vegan Protein Chocolate (ook verkrijgbaar op Amazon)
    • 100 g amandelmeel
    • 100 g dadels
    • 70 g zoute pretzels
    • 1 eetlepel cacao
    • 75 g amandelpasta
    • 2 el amandelmelk
    • 15 ml ahornsiroop 

      Voor de chocoladelaag
    • 35 g amandelen
    • 20 g zoute pretzels
    • 4 el cacao
    • 2 tl pindakaas
    • 4 el kokosolie
    • 4 el ahornsiroop