Al eens van mug cakes gehoord? Deze cakes worden ook steeds populairder als industriëleinstantpoeders, omdat ze een snelle en eenvoudige manier zijn om thuis een zoet tussendoortje temaken. Maar juich niet te vroeg ... Zoals vaak wordt de pret bedorven door kant-en-klare mengselsdie volgestopt worden met suiker en ingrediënten die het lichaam schade toebrengen in de vormvan ontstekingen en overmatige insulineafscheiding.
Met Morning Fuel kun je niet alleen een heerlijke mug cake maken ... Er wordt uitsluitend gewerktmet hoogwaardige grondstoffen voor de andere ingrediënten. Het resultaat is een voedzame,sappige snack vol vers fruit, waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten.
Bereiding
Meng bij de eerste stap de havermeel, de Morning Fuel, de kokosbloesemsuiker, decacaopoeder, het bakpoeder en de vanille met elkaar. Roer langzaam de amandelmelk enkokosolie erdoorheen en meng alles tot een deeg.
Giet het deeg in een of twee kopjes en bak het 1 tot 1,5 minuut in de magnetron. Als je geenmagnetron hebt, kun je de mug cakes 8 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven bakken.
De afgewerkte Morning Fuel Mug Cakes met amandelpasta, chocoladeschilfers en vers fruitsmaken warm het best.
Maria Da Silva