PUMPKIN SPICE: EIWITRIJKE HERFSTONTBIJTMUFFINS

PUMPKIN SPICE: EIWITRIJKE HERFSTONTBIJTMUFFINS

Geen enkele andere smaak is in de Verenigde Staten zo synoniem met de herfst als pumpkin spice. Vooral tijdens het traditionele Thanksgiving-diner eind november is pumpkin pie een vaste waardemet zijn milde kaneelsmaak en subtiele noten van nootmuskaat, gember en kruidnagel. Misschienhou je net zoals ons wel het hele jaar door van pumpkin spice. Maar het is vooral in de gezelligewinter- en herfstperiode een echte must. Daarom laat Lena je vandaag zien hoe je heerlijke,sappige en veganistische ontbijtmuffins opfleurt met ons Pumpkin Spice-eiwitpoeder. 🍂🍁🍃🎃

 

Bereiding 

Verwarm de oven voor op 180 °C, boven- en onderwarmte, en vul een muffinplaatmet muffinvormpjes. 

Meng in een kom het Pumpkin Spice-eiwitpoeder, de bloem, de havermout, het bakpoeder, devanille, de suiker en het zout met elkaar. Voeg appelazijn en amandelmelk toe en roer alles toteen glad geheel.

Giet het beslag in de muffinvormpjes en bak ze 12-15 minuten tot ze goudbruin zijn. Geniet er's ochtends van met een kop warme koffie. 🧡

Biologisch beschikbare eiwitten, plantaardige formules
Vegan Protein van Alpha Foods
 

Delen:

Bereidingstijd
5 minuten plus baktijd

Porties
4 porties

Categorie
recept
Kenmerken
Vegan

Ingrediënten
  • 45 g Alpha Foods Vegan Protein Pumpkin Spice (ook verkrijgbaar op Bol.com &  Amazon
  • 110 g bloem 
  • 35 g havermout 
  • 1 tl bakpoeder 
  • 1/2 tl vanille 
  • 60 g suiker of erythritol 
  • Snufje zout 
  • 2 tl appelazijn 
  • 180 ml amandelmelk