KOEKJESDEEG PROTEÏNE PANNENKOEKEN MET BOSBESSEN

KOEKJESDEEG PROTEÏNE PANNENKOEKEN MET BOSBESSEN

Binnen een paar weken is ons "Cookie Dough" proteïnepoeder van een nieuwe aanwinst uitgegroeid tot een van onze populairste smaken ooit. We zijn hier vooral blij mee omdat onze externe smaakexperts maandenlang aan de samenstelling hebben gewerkt om een authentieke, sappige koekjesdeegsmaak te creëren op basis van puur natuurlijke ingrediënten zoals haver en vanille.


Lena's koekjesdeeg-eiwitpannenkoeken zijn slechts een van de vele manieren waarop u met volle teugen en met een zuiver geweten van het proteïnepoeder kunt genieten 😃💪

Preparation:

Meng in een kom de bloem met Cookie Dough eiwitpoeder, bakpoeder, suiker, zout, lijnzaad en kaneel. Overigens gebruiken we graag erythritol (bijvoorbeeld van Belano) in plaats van suiker om de glykemische reactie en insuline afgifte van het lichaam te minimaliseren.

Voeg de amandelmelk en het water toe en mix tot je een glad beslag hebt. Spatel op het einde de bosbessen erdoor.

Verhit een pan met kokosolie en bak 2 el beslag aan elke kant tot ze goudbruin zijn.

Geniet van de afgewerkte koekjesdeegpannenkoekjes met 1 theelepel amandelspijs, een scheutje ahornsiroop en meer ontdooide bosbessen als topping.
 

 

De heerlijk voedzame veganistische ontbijt shake
Morning Fuel

 

Delen:

Bereidingstijd
15 minutes

Porties
2 servings

Categorie
Recepten
Kenmerken

Ingrediënten
  • 120g flour
  • 50g Cookie Dough Protein (also on Amazon)
  • 1 tsp baking powder
  • 50g sugar or erythritol
  • Pinch of salt
  • 1 1/2 tsp ground flax seeds
  • 1/2 tsp cinnamon
  • 190 ml almond milk
  • 50ml water
  • 25g frozen blueberries