is toegevoegd aan je winkelwandje.
COOKIE DOUGH PROTEÏNE GRIESMEEL MET CHOCOLADE PRUIM TOPPING
COOKIE DOUGH PROTEÏNE GRIESMEEL MET CHOCOLADE PRUIM TOPPING
De naam klinkt een beetje onpraktisch, maar we beloven je dat Lena's "Cookie Dough Proteïne Griesmeel Met Chocolade Pruim Topping" je niet zal teleurstellen: het smaakt echt naar koekjesdeeg en heeft een topping met onze eiwitrepen die uitstekend samengaat met het koekjesdeeg smaak van de griesmeelpap past bij en vult de sterke, eiwitgerichte voedingswaarden aan.
Doe eerst de amandelmelk in een pan en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur en voeg al roerend het griesmeel toe, samen met het "Cookie Dough" eiwitpoeder en de kaneel.
Breng aan de kook en blijf roeren gedurende deze tijd.
Haal de griesmeelpap uit de pan en laat hem 10-15 minuten opzwellen. Breng vervolgens op smaak met ahornsiroop tot de gewenste zoetheid is bereikt.
Was ondertussen de pruimen, ontpit ze en snijd ze in blokjes. Doe de kaneel, de chai kruiden, de suiker en het water in een kleine steelpan en verwarm. Meng het zetmeel met een beetje water en zodra de pruimen zijn ingekookt, voeg je ze toe en roer je ze erdoor.
Serveer de griesmeelpap met warme pruimencompote en een proteïnereep (we zijn vooral dol op Peanut Butter Crunch in deze combinatie) en geniiiiiiiiet 🤤.
Maria Da Silva
- 300 ml amandelmelk
- 30g griesmeel
- 1 lepel Cookie Dough Vegan Protein Powder (ook verkrijgbaar op Amazon en bol.com)
- 1 theelepel kaneel
- 1 eetlepel ahornsiroop
Voor de topping: