Als alles altijd hetzelfde is, raken we snel verveeld. Daarom kozen we deze keer voor een fruitige,zomerse eiwitoptie, met onze nieuwe Vegan Protein Mango die maar liefst 21 g plantaardig eiwitper portie bevat. We hebben de twee eiwitbronnen – gekiemde erwten en gekiemde bruine rijst –gecombineerd met de natuurlijke smaak van rijpe mango en de plantaardige suikervrije zoetstofstevia. Het resultaat is een poeder dat, net als alle andere Alpha Foods, 100% plantaardig is engeen synthetische of dierlijke ingrediënten of hulpstoffen bevat.
Heb je nog wat tijd voor een gezonde verwennerij? Probeer dan deze snel klaar te maken zomerseeiwitrijke taart, die elk fitnesshart bij de barbecue sneller doet slaan. 😃
Bereiding
Doe de kokosschilfers eerst in een blender met het amandelmeel en maal ze fijn. Voeg deahornsiroop, kokosolie, amandelpasta, kaneel, vanille en zout toe en meng tot je een stevigmengsel hebt. Doe het mengsel in een bakvorm en laat het 10-15 minuten afkoelen.
Pureer ondertussen de geweekte cashewnoten met de mango's, mango-eiwitpoeder, vanille,ahornsiroop en kokosmelk tot een romig geheel en giet dit over de afgekoelde basis.
Laat de taart minimaal 5 tot 8 uur afkoelen en dien hem op met bijvoorbeeld verse bessen enhennepzaadjes.
Maria Da Silva